Thursday, November 04, 2004

IZA HAFIZAH

Posted by Hello




Assalamualaikum...ini adalah gambar best student aku yang pernah lahirkan...( eh!! bila aku mengandung ek?!) hahahahaha!!! tak kisah la..dia juga merangkap adik angkat aku yang paling baik setakat ini...baru 14 tahun...lawa x? hehehehe EPOL jangan kaco nooo...nanti IELA marah..Budak lelaki 2 orang kat belakang tu pun kira kamceng ngan aku..dua2 tu budak bola yang duk aku, najib ngan Faiz latih...yang putih tu nama dia Zainie ...hitam manis tu Ruzainie...Zainie pun kira macam adik aku gak lah..baik ngan aku...mak ayah dia pun kenal aku ( termasuklah akak dia yang cun!!) ...
Sebenarnya malam tadi sementara aku tunggu Champions League, aku dah karang baiknya entry tapi tiba2 je hilang dari pandangan aku..tu yang ada gambar je ..ni aku edit sket agar tiada kekeliruan yang timbul...malam nanti aku sambung kisah SURAT PENAMATAN KONTRAK GSTT yang baru aku terima by hand semalam...seramnya..x sambung aku antara bakal penganggur baru la ni...wokey nak siap2 gi sekolah...keje2 mengisi fail biru menanti aku ...pergh..WASSALAM...
Terima Kasih atas kekreativitian IELA...Cantik dah blog aku ni..hehehehehe..
p/s: LIVERPOOL MENANG YE YE!!!

4 comments:

Anonymous said...

haaa ini sinchan-sinchan ariep pulak..
hehe

izzud

Anonymous said...

Hehehe... Sapa tu Ariep? ;-)

-Saiful-
www.saifulazrul.cjb.net

tomei said...

tuh bukan sinchan tuh..himawari!!kekeke..

sakuraku said...

lor..udah mau pencen ka? takpa2 rezeki memasing Allah dah tentukan..sabo..
ish..aku ngan epoi tergelemer lah plak..