Friday, October 22, 2004

Happy Belated Birthday to NURUL AKHMAL ZAWAWI

Assalamualaikum..hampir terlupa lak nak wish happy birthday kepada sorang lagi kawan aku ni..nama dia Nurul Akhmal Mohd Zawawi..Executive PETRONAS tu..syabas!! Semoga kehadiran Ramadhan memberikan kekuatan dan kebahagiaan kepada dia untuk meneruskan kehidupan ini..Dipanjangkan umur & dimurahkan rezeki..dia ni best..dari UUM dulu memang aweks study..pointer pun tinggi..malu aku..aku pointer bawah dia aje..dia pun banyak bagi nasihat kat aku suruh study tapi biasalah aku egokan..hehehe ego sangat!! setiap kali dia ada kerja kat JB mesti dia call or sms bagitau dia nak turun JB..nampaknya dia seorang yang x lupakan kawan...harap2 nanti dia nak kahwin jangan lupa layangkan kad kat aku udahlah...
Hmm..Hari ni Jumaat..maksudnya dah 8 hari Ramadhan menjengah kita..Alhamdulillah kita semua masih diberikan kekuatan dan kesihatan untuk meneruskan salah satu dari rukun islam ni..Semalam aku dapat msg dari ABG EEZS..mesagge yang pendek tapi cukup menyentuh hati saya..thanks brother..satu nasihat yang berguna dari seorang abg kepada adiknya..hehehe..rindu gak nak dengar celoteh ABG WAN n ABG EEZS..lama x borak lepak sesama...last aku JUMPA diorang bulan 12 tahun lepas masa aku gi UUM..bagi aku diorang ni umpama idola aku dari aku matriks sampai sekarang..dari aku x minat nasyid sehinggalah aku skrg lebih suka irama nasyid berbanding irama2 lain...
oklah stop kat sini dulu malam aku sambung balik...nak siap gi solat Jumaat..la ni Jumaat dah awal..wokey chow air cincau!!!hahahaha WASSALAM..

2 comments:

sakuraku said...

ariep..nanti aku sempat aku create kan ko ngan design beru... kalau aku sempatlah...sbb kat opis aku nih, bos aku duduk betul2 blakan aku... tp sementara nih aku bleh ajor apa yg patut ditambah jek lah.... design baru tuh aku tgh design tp tak janji bila leh siap..pepaham ler kan..boss kat blakan... so kena berpura2 buat kijer walaupun skang ni aku tak byk kijer... ym pon atak bleh bukak ooo...takut boss nmpk... nnt bg aku email ko... aku ajor ko dr jaraj jauh jek..tp aku ajo apa aku tau jeklah..sbb aku pon tak brapa tau gaks.. ssama2 blajo kan....

sakuraku said...

ariep..nanti aku sempat aku create kan ko ngan design beru... kalau aku sempatlah...sbb kat opis aku nih, bos aku duduk betul2 blakan aku... tp sementara nih aku bleh ajor apa yg patut ditambah jek lah.... design baru tuh aku tgh design tp tak janji bila leh siap..pepaham ler kan..boss kat blakan... so kena berpura2 buat kijer walaupun skang ni aku tak byk kijer... ym pon atak bleh bukak ooo...takut boss nmpk... nnt bg aku email ko... aku ajor ko dr jaraj jauh jek..tp aku ajo apa aku tau jeklah..sbb aku pon tak brapa tau gaks.. ssama2 blajo kan....