Saturday, May 06, 2006

Bz Gila!!















Maggie Q (MI3)

Assalamualaikum WBT..lamanya tak update kan..hmm, bz la..alasan biasa..hehehe..takde mood pun iya..Sekarang selain bz dengan mengajar sebab dah nak peperiksaan pertengahan tahun, aku bz gak dengan pelbagai acara di sekolah contohnya sambutan Maulud Nabi, Mesyuarat Agung PIBG dan Anugerah Cemerlang...aku pun dapat sijil Anugerah Cemerlang..hehehe next week ni pertandingan MSSM JB Bola Baling Perempuan 15 pulak..minat punya pasal sejak awal tahun aku dah balun practice budak2 ni..harap2 budak2 ni berjaya la hendaknya..penat2 training kalu tak menang sakit hati gak kan..
Aku nak selitkan gambar2 student2 sekolah aku yang pergh, bukan nak memalukan cuma amik iktibar agar kepada pelawat yang datang blog aku ni berfikiran terbuka bahawa student2 di Malaysia ni segelintirnya amatlah malas nak belajar...bukan nak mengaibkan sesiapa...sekadar rakaman curi aku aksi2 pelajar..

Membaca Buku?

Syokya Tido!

1 comment:

Anonymous said...

This is very interesting site... » »