Sunday, July 13, 2008

EDISI SANTAI


Wan K.U nyenyak tertidur di atas bangku bersebelahan kolam air panas..layan beb..2 pagi mandi air panas Gadek..

Santai dalam kolam air panas walaupun hampir 3 pagi..alamak..nampak lutut..sori..hehehe..

Mengeteh di depan Pahlawan Mall Melaka kot..aku lupa daa..selepas kenduri umah akak aku..hensem tak zawi?



Assalamualaikum WBT & Salam Perpaduan.. Saya ada kawan..Kawan saya baik..Kawan saya selalu ada dalam setiap situasi..Kawan saya ada kereta dan motorsikal..hahah.. perlukah?..Nama kawan saya bermula dari umur yang tua sekali ialah Hazawi bin Hj Raya..dalam keluarga rumah sewa saya dia dianggap sebagai abg long..berusia 28++..rahsia lah..mana leh bagi tau usia sebenar..single n available..hensem dan baik..pandai memasak..(ni dah mcm iklan promosi kawan2!! hahaha)..yang penting lunaknya suara mengalunkan ayat2 alquran..Asal Kulai, Johor..sebelah felda taib andak...

Keduanya kawan saya bergelar Samsol bin Mohd Fabilah..asal Kota Tinggi..juga kacak bergaya dan lemak berkrim..hahaha..mcm susu cap junjung..sudah bertunang dan insya ALLAH akan melangsungkan perkahwinannya kelak..Seorang yang tak tido semasa proses P&P berlangsung..suka layan tv..kadang2 kalau nasib tak baik..tv yang layan dia..petah berkata2..kadang2 suka merajuk..wakakaka..juga mcm zawi..pandai mengalunkan ayat2 alquran..

Ketiganya Mohd Riduan Md Daud..Ketua Kelas aku..hensem..kami panggil dia ustaz..banyak hal agama yang dia ajar kami..suka nasihat kawan2..pandai masak..nyum2x..time exam kul 4 pagi leh masak sarapan..dah mcm mcD breakfast dah aku rasa..tak suka marah tp kalau bercakap dah henti2..sebilik dgn aku..baik dan tak lokek..dah ada buah hati..asal white sand, kelantan..lawak la dia ni sorang je kelantan tapi dalam umah kami kecek kelate..hahahaha..

Adik bongsu, walaupun bongsu dia paling besar kot..Riduan Mohd Yusuf..sangat2 baik..aku mengakuinya..tak pernah marah..senyum je..suka masak gak dan pembuat air yang baik..tiap2 malam ada air..hehehe..pandai berbicara..ramai sukakan dia sebab dia memang baik dengan suma orang..tak lokek..paling pandai antara aku dgn lain2..suka senyum..ada myvi hijau..huyoo...


Sekian, edisi merepek aku...hahaha..nampak sangat takde idea..WASSALAM..

4 comments:

nen said...

berjalan sakan..
huhuhuh

MoQuE said...

hehehe..nak gi spa mahal sangat kan..gi la air panas ni..huhuhu

nen said...

elok lah tu..
sama je fungsi die
panas gak..
hahahah :D

AJ Style's said...

panas bangat..kalau bawak telur dan rebus..masak nya